MTB Sport

Online sportwinkel

Zo tover je je huis om naar wellness centre

Het is tijd om te genieten, genieten in je eigen tuin. Hoe kan je dat beter doen dan met een hottub en een sauna? Ervaar de rust met een sauna en een hottub. Waarom? In de eerste plaats is de hottub dé plek om even tot rust te komen en van je stress af te komen. Dit komt door het warme water. En dan denk je bij jezelf: maar ik heb toch ook een bad? Het is niet te vergelijken, want de ervaring die je krijgt wanneer je in de avond naar de sterren kan kijken vanuit je hottub, is onwerkelijk. Hetzelfde geldt voor een sauna. Het moment waarop je naar buiten loopt om af te koelen, is magisch. Je kan echt buiten zitten wanneer het 5 graden is!

De juiste hottub voor in jouw tuin

Er zijn natuurlijk verschillende soorten en maten in hottubs. Je kan zelfs je eigen hottub samenstellen in de showroom. Kies uit verschillende kleuren, materialen, groottes en accessoires. Even geen idee welke keuze het best is voor in jouw tuin? Vraag het dan een van de hottub experts.

Een hottub kan ook hybride of elektrisch zijn. De houtgestookte hottub is bekender en veelvoorkomend. Je brengt het water op temperatuur met hout en vuur. Echter is het vrij lastig om het water dan op temperatuur te houden. Met de tubtainer kun je het water elektrisch op temperatuur houden. Zo hoeft er nooit iemand de hele tijd hout in het vuur te gooien om de hottub te verwarmen. Het kan nog beter! Met een ingebouwde timer kan je je waterzuivering regelen. Zo wordt het water gezuiverd wanneer dit jou uitkomt. Ultieme ontspanning dus.

Een buitensauna in de tuin

Om het perfecte ‘wellness’ plaatje in de tuin af te maken, voeg je daar ook een houtgestookte sauna aan toe. Deze buitensauna is van echte Finse afkomst en is mooi afgewerkt met mooie natuurlijke verf. Het ziet er nog mooi uit ook! De Finse buitensauna met glas van Kirami biedt een prachtig uitzicht. Het biedt een luxe uitstraling en is comfortabel in gebruik. De sauna’s zijn ook makkelijk in onderhoud.

Wil je nu echte ultieme ontspanning in je tuin? Ga dan voor een hottub én een sauna.

Je zal de kinderen hier ook nog eens onwijs blij mee maken, maar misschien jezelf nog wel het meest. Het is een plek om te lachen, even helemaal weg te dromen en tot rust te komen. De ruimte is gebouwd om tot ultieme rust te komen.