MTB Sport

Online sportwinkel

Mijn zoektocht naar herenbroeken in grote maten

grote maten

Ben jij een man met een grote maat? Dan weet ik als geen ander hoe je je voelt als je een nieuwe herenbroek in een grote maat wil aanschaffen. Met mijn 2.10 meter lengte en 120 kilo is een broek voor mij al snel te klein. Niets is zo vervelend als het zoeken naar goede herenbroeken in grote maten. Deze keer leidde mijn zoektocht me naar de Grote Man Shop in Breda. herenbroeken grote maten

grote maten

 Indruk van de winkel

Bij binnenkomst werd ik begroet door een vriendelijke verkoper en ik legde uit waar ik naar op zoek was. Aangezien het vaak lastig is om een mooie herenbroek te vinden in een grote maat hoopte ik hier aan het goede adres te zijn. Na deze korte inleiding nam de verkoper mijn maat en bood me een aantal opties aan, zonder opdringerig te zijn. Ik besloot een aantal broeken te proberen om zo te kijken of ze mij zouden bevallen.

 Indruk van de broeken

De pashokjes waren ruim, met fijn licht en genoeg spiegels zodat ik van alle kanten goed kon zien hoe de broek viel. De broeken waren van uitstekende kwaliteit, met hele fijne stof wat niet te strak, maar ook niet te los aanvoelde. Ik besloot om 2 broeken mee te nemen en ging met een erg positief gevoel de deur uit.

Ik raad de Grote Man Shop in Breda van harte aan als jij op zoek bent naar een mooie herenbroek in een grote maat. Naast broeken verkopen ze ook schoenen, hoeden en petten om je outfit compleet te maken.