MTB Sport

Online sportwinkel

Hippe meidenkleding

hippe meidenkleding

Garderobe

We hebben als vrouw graag een brede garderobe. Voor elke aangelegenheid hebben we graag wat hangen wat toepasselijk is. Of dit nu een jurkje, een rok of een net kostuum is. We hebben graag wat te kiezen. En daarbij volgen we uiteraard graag de mode om niet uit de pas te lopen.

Heb je kinderen, dan is het zaak om voor hen ook een geschikte kledingkast aan te leggen. Let hierbij wel op dat kinderen continu in de groei zijn. Probeer dus tactisch in te kopen op het juiste moment. Het is uiteraard jammer om de nodige setjes kleding aan te schaffen die twee maanden later niet meer passen. Dat is jammer geld. Heb je nu bijvoorbeeld twee dochters met een leeftijdsverschil van twee jaar, dan wordt het al wat makkelijker. Als dat ene jurkje niet meer past bij de oudste dochter, dan kan de jongste dochter deze straks nog weer aan. Zodoende is je geld eigenlijk wat beter besteed. Maar goed, dat gaat niet altijd op natuurlijk. Je kunt de kleding dan nog proberen te verkopen of aan een jonger nichtje of vriendinnetje schenken.

hippe meidenkleding

Hippe meidenkleding

Maar wat zijn nu op dit moment de trends voor de jonge meiden? Met andere woorden, wat is vandaag de dag hippe meidenkleding?

Nou, om te beginnen de jurkjes. Voor de zomerdag is het handig om een aantal jurkjes te hebben hangen met korte mouwen of zelfs zonder mouwtjes. Zorg voor een goede lengte, dus een goede maat, van het jurkje. Voor de warme dagen is een jurkje dat tot net boven de knieën komt ideaal.

De kleur is natuurlijk ook belangrijk. Momenteel zijn felle kleuren in. Bijvoorbeeld oranje.

Naast de jurkjes voor de zomer kun je ook prima jurkjes aanschaffen voor de winter. Dan gaat het uiteraard om jurkjes met lange mouwen. En vaak zijn deze exemplaren sowieso wat dikker. De kleuren worden dan vaak wat donkerder. Bijvoorbeeld effen blauw of paars.

Onder hippe meidenkleding valt momenteel ook een rokje, met daaronder een legging en daarboven een trui of T-shirt. Dit laatste hangt weer af van het jaargetijde. In de winter een truitje en in de zomer een lekker luchtig T-shirt. Zorg hierbij voor een goede kleurcombinatie in het geheel.