MTB Sport

Online sportwinkel

Een bedrijfsfeest wat swingt

Een belangrijke bijeenkomst
Wie bij een bedrijf werkt weet als geen ander dat een bedrijfsfeest van grote waarde is voor het personeel. Het oogt heel geïnteresseerd voor een bedrijf als er wat wordt georganiseerd waarbij je als personeel een leuke tijd samen kan hebben. De collega die je anders alleen spreekt bij de koffieautomaat zie je nu eens op een leuk feest. Het is dan ook wel zaak dat er echt wat te doen is op een feest. Zo’n feest is met recht een belangrijke bijeenkomst.

Een dag waar muziek in zit
Ga je een feest bouwen, dan is het zaak dat er muziek aanwezig is. Denk niet dat je kan volstaan met een cd die je op de achtergrond draait. De voeten krijg je daarbij absoluut niet van de vloer. Beter is het dan ook om een band in te huren die het feest muzikaal komt verzorgen. Dat klinkt als een echte overdaad, maar wie ooit een band heeft gehuurd via een evenementenbureau weet dat het niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Een live band bij een personeelsfeest is dan ook de garantie voor een geslaagd feest waar men het nog lang over heeft.
Een feest tot in de late uurtjes
Heeft jouw bedrijf enkel jong personeel, dan zal het personeelsfeest juist in de avond worden georganiseerd. Het is een feest wat tot in de late uren zal duren. Juist voor die gelegenheden kan het leuker zijn om een DJ in te huren. Een DJ zal doorgaans zijn eigen apparatuur meenemen en met de nodige geluids- en lichteffecten een gezellige avond presenteren. Met ieders muzieksmaak kan rekening worden gehouden; het is verstandig om het personeel vooraf een favoriete playlist te laten samenstellen. Je kan ervoor kiezen om een bekende DJ te huren, maar ook een opkomend talent is natuurlijk een goede mogelijkheid. Bedenk je maar dat kopstukken als Armin en Tiësto ook ooit bij personeelsfeesten zijn begonnen. Op die manier duurt de gezelligheid nog de hele avond; houd er rekening mee dat je een dergelijk feest het beste voor het weekend organiseert. Dan kan iedereen uitbrakken.