MTB Sport

Online sportwinkel

Op zoek naar een rouwstuk

Bent u op zoek naar een rouwstuk? Dan kunt u deze online bestellen bij Afscheid met Bloemen. Wij hebben rouwstukken voor op de kist. Deze arrangementen worden meestal besteld door de gezinsleden van de overledene. Daarnaast hebben wij ook rouwstukken samengesteld voor naast de kist. Deze kunnen worden besteld door familieleden, vrienden of collega’s van de overledene.

Schitterende rouwstukken voor op en naast de kist

Met een rouwstuk toont u uw liefde en medeleven. Dit bloemstuk heeft een speciale ondergrond waardoor de bloemen lang goed blijven. De bloemisten van Afscheid met Bloemen verzorgen schitterende rouwstukken voor op en naast de kist. Wij werken altijd met prachtige bloemen uit het seizoen. Op onze website ziet u foto’s van de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u die altijd aan de bloemist kenbaar maken.

Wilt u een rouwstuk bestellen?

Wilt u een rouwstuk bestellen bij Afscheid met Bloemen? Dan bieden wij u een leveringsgarantie van 100 procent. Wij leveren uw order de volgende dag of op een andere dag naar keuze. Heeft u vragen over het assortiment of over het bestellen van een arrangement? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.