MTB Sport

Online sportwinkel

Antwoordservices is perfect

Vanaf het moment dat ik voor mijzelf was begonnen wist ik meteen hoe druk het ondernemer is. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een geschikte antwoordservices te zoeken die mij kan helpen. Het belangrijkste hiervan was wel het feit dat dit bedrijf moet weten hoe dat mijn onderneming is. Tevens ook graag binnen het budget blijven die ik wil besteden.

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik het beste terecht kan op de website van yourassistant.nl. Bij dit bedrijf had ik voldoende informatie gelezen op de website wat mij nieuwsgierig heeft gemaakt. Uiteindelijk was het voor mij snel duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. De afspraak werd gemaakt en vervolgens gingen zij aan de slag om de telefoon voor ons te waarnemen.

Een perfecte antwoordservices

Nadat de eerste telefoon was gepleegd kreeg ik alles netjes in de mail met wat er is besproken. Zelf heb ik er nog wel voor gekozen om de klant te bellen. Puur uit interesse hoe dat het gesprek was verlopen. Hier kreeg ik gelijk lovende reacties op aangezien zij niet hadden verwacht dat het een extern bedrijf is.