MTB Sport

Online sportwinkel

Muurspiegels kunnen je huis veranderen

Een wandspiegel is een decoratief wandarmatuur dat meestal op een muur is gemonteerd. Het heeft glas op zijn voorkant, zodat je jezelf vanuit elke hoek kunt zien. Muurspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en vormen, afhankelijk van uw smaak en behoefte. Het is een goedkope manier om het uiterlijk van je huis op te zetten zonder de hele meubels te hoeven veranderen.

Hulpbij het revitaliseren van elke kamer

Klassiek: met een vleugje hedendaagse aantrekkingskracht, kan aangepaste wandspiegels helpen bij het revitaliseren van elke kamer. Overweeg om een grote enkele van de eetkamertafel te hebben, twee grote aan elke kant van de voordeur om de weg te lichten en drama toe te voegen aan uw ingang. Aangepaste muurspiegels met smeedijzeren ontwerpen zullen er geweldig uitzien in traditionele huizen, evenals in modern appartement ontwerp. Ze zijn perfect voor de gastenbadkamers en zelfs een slaapkamer om u een volledige spiegel in een ongebruikelijke vorm te geven.

Ronde wandspiegels spiegels, ze voegen charme en elegantie aan jouw huis toe en zijn interessant

Ronde: ronde spiegels zijn een interessante toevoeging aan een huis. Ze voegen charme en elegantie toe aan een woonoppervlak of foyer. Als u de voorkeur geeft aan een meer klassieke uitstraling, kunnen ronde wandspiegels de juiste keuze zijn om met een antieke of andere periode thuis te gaan. Je kunt een spiegel op maat gemaakt om aan de afmetingen van je muur te passen, zodat het precies kan worden geplaatst waar je wilt. Ze zijn geweldig in kinderkamers en ook geweldig voor gangen omdat ze de aandacht van mensen kunnen vangen terwijl ze langskomen. Voor een slaapkamer, kunt u een volledige lengte, rechthoekige spiegel met veel bloemenontwerpen op het voor een kleine meisjeskamer die ze de hele dag kan bekijken.