MTB Sport

Online sportwinkel

Geef jezelf een open haard cadeau deze feestdagen

Nu we het afgelopen jaar eigenlijk grotendeels binnen hebben gezeten, blijkt toch maar weer dat een gezellige inrichting van het huis noodzakelijker dan ooit is. Met de feestdagen voor de deur is het leuk om na te denken over eventuele gadgets en accessoires die je kan aanschaffen om jouw wooncomfort te verhogen. Hieronder valt uiteraard ook de open haard.

Ben je benieuwd hoe de openhaard een plekje bij jou thuis kan bemachtigen? Lees dan snel verder voor alle mogelijke toepassingen en uiterlijke kenmerken!

Een zwevende houtkachel

Ben je op zoek naar een cadeau dat perfect past binnen een moderne inrichting? Dan zit je helemaal goed bij een zwevende haard! Houtkachels die los van de muur staan of gemonteerd zijn aan het plafond passen perfect binnen ieder (modern) interieur. Je creëert er binnen een hardomdraai een gezellige en warme sfeer mee. Als je er niet op zit te wachten om op een koude winteravond nog hout te gaan klieven, dan kan je beter kiezen voor een zwevende gaskachel.

Beide opties voor de zwevende kachels zijn er in verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en zelfs gaan voor een glasplaat als voorkant. Zo kan je nog beter van jouw vuurtje genieten!

Elektrische haarden

Ben je overtuigd van het feit dat een open haard een leuk idee is voor in jouw interieur, maar ben je geen groot fan van het houtsprokkelen of de gasaansluiting? Dan kan je het beste voor een elektrische haard kiezen. Je kunt tegenwoordig zelfs elektrische haarden kopen die er niet eens meer te onderscheiden zijn van een echte. Op deze manier heb je alle voordelen, maar geen lasten van een warme en gezellige kachel in de woonkamer.

Naast het feit dat een elektrische haard beter is voor het milieu, is hij ook nog eens goed voor de portemonnee. Je hoeft er namelijk geen extra afvoerkanaal voor te laten installeren. Op deze manier wordt er niet al te veel aangepast aan het huis, maar heb je toch dat warme gevoel op de koudere winteravonden.

Wacht niet langer en doe jezelf een haard cadeau

Ben je al overtuigd van het feit dat iedere woonkamer een gezelligere plek wordt, met een open haard erin? Geweldig! Wacht dan niet langer en koop nu jouw open haard, gaskachel of elektrische haard bij van Manen en Visser. Als je hem nu nog bestelt, dan staat hij wellicht net op tijd voor de feestdagen. Veel plezier en geniet ervan!