MTB Sport

Online sportwinkel

Badkamers ideeën voorbeeld

Je wilt iets nieuws met je badkamer, maar hoe moet je dit nu precies aanpakken? Er zijn zoveel soorten tegels en interieur: waar moet je voor kiezen en hoe kun je dit op de juiste manier combineren? Wij geven je hieronder een badkamers ideeën voorbeeld van verschillende badkamerstijlen.

Minimalistische badkamer

Een minimalistische badkamer is erg gericht op functionaliteit. Je ziet hier voornamelijk eenvoudige, strakke lijnen terug en weinig badkamerproducten en rondzwervende spullen. Het is vrijwel niet gedecoreerd en bevat bijna geen accessoires. De kleuren die voor deze badkamer worden gebruikt zijn neutraal, bijvoorbeeld grijs en wit. Het voordeel van een minimalistische badkamer is dat het functioneel is en makkelijk schoon te houden.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer lijkt erg op een minimalistische badkamer. Het heeft strakke lijnen en neutrale kleuren. Deze badkamer is echter minder kaal en functioneel en voldoet daarnaast aan de laatste trends.

Landelijke badkamer

Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van een minimalistische of moderne badkamer. Het heeft warme kleuren en is versierd met vrolijke decoraties en patronen. Een landelijke badkamer geeft een gezellig sfeer.