MTB Sport

Online sportwinkel

Op de vakantie je eigen sanitair

camping met privé sanitair

De tijd dat je met een wc rol onder de arm naar het toiletgebouw moest lopen is ook veranderd, bij het huren van een plaats op de camping kun je namelijk ook gebruik maken van eigen sanitair. Bij een camping met privé sanitair heb je een ruim opgezette plaats, voorzien van sanitair bij je eigen vouwwagen, caravan, of camper. Douche, toilet, wastafel tot zelfs een vaatwasser waar je gebruik van kunt maken. Comfortabeler en luxer op de camping is bijna niet mogelijk. 

Pure luxe met een sauna

Een camping met privé sanitair is eigenlijk tijdens het kamperen al erg luxe, maar bij de Leistert gaan ze nog een stapje verder om je een ultieme campingervaring te geven. Met Glamping kun je namelijk een sauna huren, zodat je hiervan gebruik kunt maken tijdens je vakantie op de camping. Heerlijk authentiek kamperen, maar wel met de luxe van het moderne leven om tijdens je vakantie even helemaal tot rust te komen. Op de velden voor privé sanitair zijn geen auto’s toegestaan.

camping met privé sanitair

Recreatieteam voor kinderen

Terwijl je als ouders lekker aan het ontspannen bent kunnen de kinderen met Pluck & Pien van het animatieteam zich vermaken, in het klushuis gaan de kinderen spelenderwijs knutselen aan leuke bouwwerken. Maar ook in de speeltuinen op de camping is vervelen geen optie, zowel binnen als buiten zijn er leuke speelmogelijkheden voor kinderen. De speeljungle op de Leistert is goed voor uren speelplezier, de ouders kunnen genieten van een kopje koffie op het terras.