MTB Sport

Online sportwinkel

Alleenstaanden camping

Ben je alleenstaand en ga je graag op vakantie? Nee, geen vakantie waarbij je alleen bent maar een camping voor alleenstaanden waar je in contact komt met andere onbekende mensen. Deze mensen willen ook graag nieuwe contacten maken en mensen leren kennen. Met Vakantie Anders ben je van harte welkom op een camping voor alleenstaanden. Je krijgt dan een interessant programma met workshops en cursussen. Deze zijn allemaal gemaakt en bedoelt om erachter te komen wie je zelf echt bent. Daarnaast is het een mooie tijd waar een mooie ervaring van gemaakt wordt.

Vakantie Anders: camping voor alleenstaanden

Op de website van Vakantie Anders kun je kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je een cursus massage, NLP, medicatie, mindfulness en nog veel meer. Al deze helpen je om in contact te komen met je spirituele zelf. Deze zijn natuurlijk niet verplicht. Je mag doen wat je wil als je met Vakantie Anders op vakantie bent.

Ervaringen:

Monique: heerlijke omgeving om de vakantie door te brengen. De natuur, sfeer en mogelijkheden. Ik heb een geweldige week achter de rug gehad. Leuke mensen, aardig personeel en ik ben veel te weten gekomen over mezelf. TOP vakantie was het!

Rob: Een leuke, fijne, heftige maar ook gezellige vakantie. Veel ontmoetingen en nieuwe inzichten. Heerlijk eten en goede cursussen. Alles voelde heel vertrouwd. Ik ga zeker nog een keer en raad het alle alleenstaanden aan!