MTB Sport

Online sportwinkel

Aalsmeer stalling voor boten

Aalsmeer stalling

De Aalsmeer stalling voor boten is te vinden onder de naam Aalsmeermaritiem.nl. Zodra je op deze website bent terecht gekomen zie je al diverse mogelijkheden die je hier allemaal kan vinden. Vooral voor onze boten bezitters is dit een geweldige plek om heen te varen of te verblijven. Want hier is het niet alleen mogelijk om jouw boot in onderhoud of winterstalling te brengen. Er is ook een mogelijkheid om hier heerlijk tot rust te komen in een recreatie huisje. Je kan hier met de boot aanleggen en heerlijk genieten van de rust en het leuke huisje.

Aalsmeer stalling

Aalsmeer stalling heeft veel te bieden

Al een paar jaar achter elkaar hebben wij hier bij Aalsmeer Maritiem een plek gehuurd om een weekje door te brengen. Het leuke is dat wij met onze boot hierheen varen en van daaruit diverse mooie plekjes gaan bezoeken.

Een tijd terug zijn wij tegen een zijkant aangevaren en een flinke schade was het gevolg. Om hiermee door te varen is geen optie. Gelukkig is mijn man best wel handig, alleen moet je wel de ruimte hebben om een reparatie uit te voeren. Die ruimte is ook bij de jachthaven te vinden. Kijk hiervoor ook op deze website.