MTB Sport

Online sportwinkel

De beste clearomizers

Clearomizers

Het vloeistofreservoir waarin de e-liquid gegoten wordt, wordt ook wel de clearomizer genoemd. Wanneer de vloeistof in de clearomizer zit, komt de vloeistof bij gebruik van de vape in aanraking met de coil. Er zijn dan ook verschillende clearomizers op de markt. Om voor het beste damp genot te zorgen, is het aan te raden om een clearomizer van hoge kwaliteit te kopen. Het belangrijkste bij deze aankoop is dat de clearomizer op de rest van de e-sigaret past. 

Clearomizers

De clearomizer vs de cartomizer

Voor de clearomizers werden er cartomizers gebruikt. Echter zie je deze tegenwoordig steeds minder vaak. Het verschil tussen de clearomizer en cartomizer zit hem in het gebruiksgemak en design. Bij een cartomizer, kun je coil niet los vervangen. Je moet dan ook steeds een nieuwe cartomizer kopen. Bij een clearomizer heb je daarentegen wel de mogelijkheid om de coil los te vervangen. In verloop van tijd scheelt dat qua kosten.

Clearomizers

Onderhoud je e-sigaret!

Wanneer je in het bezit bent van een e-sigaret, is het van belang dat je hem goed onderhoud. Zo zul je op zijn tijds een aantal onderdelen moeten vervangen. Clearomizers gaan over het algemeen lang mee, maar zijn op zijn tijds ook aan vervanging toe. Wanneer je de onderdelen van de e-sigaret niet goed onderhoudt, zal hij op zijn duur kapot gaan. Dit wil jij natuurlijk het liefst voorkomen!