MTB Sport

Online sportwinkel

We mogen weer

Na een lange periode zonder volle voetbalstadions mogen we sinds kort weer massaal naar de wedstrijden van onze favoriete club toe. De afgelopen periode was het tandenknarsend voor de televisie kijken naar de wedstrijden. Lege en hol klinkende stadions zijn niet waar ze voor bedoeld zijn maar door de pandemie kon het niet anders. Bij veel wedstrijden waren er stadiongeluiden te horen om toch de echte sfeer te benaderen en het nare effect weg te krijgen. Maar er gaat natuurlijk niets boven een volgepakt stadion waar de fans hun ploeg naar de overwinning schreeuwen. En dat kan dus nu weer. Nog wel met een testbewijs maar goed het is beter dan dat het was en de spelers en de clubs zijn er ook weer blij mee. Veel clubs zijn de afgelopen periode in financiële problemen geraakt door het gebrek aan inkomsten uit kaartverkoop en horeca omzet. Veel seizoenkaarthouders zijn in die periode solidair geweest met hun club en hebben afgezien van restitutie van een deel van hun betaalde seizoenkaart.

Europese wedstrijden

Niet alleen in de Nederlandse competitie kan je weer naar het stadion maar ook het bezoeken van Europese wedstrijden is weer mogelijk. De Nederlands clubs doen nog volop mee in de diverse Europese toernooien. Het meereizen met je club naar een Europese uitwedstrijd is voor veel fans de ultieme voetbalbeleving. Met een beetje geluk kom je dan ook meteen in de mooiste steden zodat je de wedstrijd kan combineren met een stedenbezoek. Veel voetbalfans bezoeken ook regelmatig buitenlandse wedstrijden van topteams. Voetbalreizen zijn populair en ook dat kan nu weer. Een reis naar bijvoorbeeld een wedstrijd in Engeland is een aparte en onvergetelijke belevenis. In Londen zijn veel topclubs gevestigd waardoor de keuze voor een wedstrijd groot is. Voetbalreizen Tottenham Hotspur is een veel geboekte trip. Tottenham heeft een indrukwekkend groot stadion en een wedstrijd bezoeken is een feestje.

Wedstrijden van Oranje

Sinds kort leeft het Nederlands elftal ook weer enorm onder de mensen. Met de nieuwe bondscoach is het plezier en het vertrouwen weer terug in het elftal en dat slaat over op de fans. De wedstrijden van Oranje worden weer ouderwets massaal bekeken in het stadion en op televisie. Ook meereizen met uitwedstrijden van Oranje wordt door veel fans gedaan. Het maakt niet uit waar ze spelen maar de fans zijn erbij. Binnenkort volgen er weer een aantal belangrijke kwalificatie wedstijden waar weer massaal naar uitgekeken wordt en gekeken zal worden.