MTB Sport

Online sportwinkel

Fred Perry voor elke modefanaat

De kleren maken de man

Met een Fred Perry trui zien mensen je altijd van ver komen! Het stijlvolle ontwerp in combinatie met het comfort, maken deze truien geschikt voor iedereen. Tevens zijn de kleuren steeds nauw verbonden met de seizoenen en behoren ze resoluut bij de nieuwste mode! Fred Perry is een designermerk, dat valt meteen op! Het logo, dat doet denken aan een keizerlijk kroontje, staat voor zelfvertrouwen. Het benadrukt je zelfzekerheid en geeft een idee over wie je bent.

Prijs Kwaliteit

Om jaren van te genieten!

Iedereen kent wel een merk van kledij, waarbij de mooiste kleuren al na 1 wasbeurt verdwenen zijn. Wel, met een Fred Perry trui ben je zeker dat je dat probleem niet hebt! Deze kledij wordt enkel vervaardigd met behulp van nauwkeurig geselecteerde materialen. Indien de kwaliteit niet goed is, zal dat kledingstuk ook nooit verkocht worden! Fred Perry staat garant voor de beste kwaliteit! En misschien een ander belangrijk puntje om aan te halen, de prijs. Voor een designermerk is Fred Perry een hele goede koop. De prijs/kwaliteit verhouding is daardoor ook echt top!

Ideaal als geschenk

Wie wil deze niet krijgen?

Voor die ene allerbeste vriend, voor de liefde van je leven… Of gewoon voor het kind dat jullie samen op de wereld hebben gezet. Een Fred Perry trui is als een geschenk uit de hemel! Mede dankzij zijn naamsbekendheid en elegantie is dit het merk waarmee je echt kan uitpakken! Een speciale gebeurtenis wordt zo nog veel specialer! En wie weet krijg je er volgende keer ook eentje terug… Een groot voordeel van Fred Perry is dan ook het uitgebreide assortiment, je vind altijd wel iets dat past. Bovendien laat ook een nieuwe collectie nooit te lang op zich wachten.