MTB Sport

Online sportwinkel

Jachthaven nabij Delft

Jachthaven nabij Delft, is waar ik met plezier naar toe ga. Ik kom hier nu al twee jaar omdat hier mijn boot ligt. Het hele jaar door is deze haven geopend. Tijdens de wintermaanden is dit bedrijf erg druk met het doen van reparatiewerkzaamheden en onderhoud aan de boten. Hierna gaan de boten naar de winterstalling. In de maand april worden de boten weer te water gelaten. En dan breekt voor mij het leukste seizoen weer aan.

Jachthaven nabij Delft

Jachthaven nabij Delft, biedt vele mogelijkheden

De jachthaven nabij Delft is een veelzijdige haven waar je zelfs terecht kunt als je geen boot hebt. Het is hier namelijk ook mogelijk om een boot te huren.

Kortom, omdat ik erg tevreden ben over deze haven, ben ik op het idee gekomen om mijn bericht achter te laten op dit blog. Want hier kun je naast de uitstekende service ook vele mogelijkheden vinden om optimaal van het varen te kunnen genieten. De omgeving waar je in vaart is en blijft erg mooi en daarom kan ik het de mensen die ook graag varen het aanraden om ook hier de boot aan te leggen. Ik weet zeker dat je snel net zo tevreden bent als ik.

Meer verhalen