MTB Sport

Online sportwinkel

Wat missen we het: Carnaval 

tent evenement

De meeste carnavalssteden hebben het afgelopen November al wel gemerkt, carnaval ging op vele plekken niet door  of in ieder geval in sterk gereduceerde mate. Geen polonaises door de stad, lange tafels met zingende mensen en de geur van bier door de straten. Ook geen grote tent evenement. Sterker nog de stad leek maar aardig stil. 

En helaas, het lijkt er toch op dat ook in Februari carnaval op veel plaatsen niet door zal gaan. Super jammer, niet alleen voor de vele mensen die toch echt wel uitkijken naar een groot en knotsgek feest, maar zeker ook voor die vele mensen die een heel jaar druk zijn geweest met het organiseren van toffe tent evenement, optochten en andere evenementen. Om deze mensen een beetje te helpen, bieden we hier nog enkele optie voor alternatieve evenementen. 

tent evenement

Wat zijn de opties?

Ja, we willen het toch niet horen, maar we zullen het moeten overwegen: misschien toch maar weer online. Organisatoren kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een online pubquiz of bingo avond om nog een beetje gezelligheid te creëren. Is het mogelijk om in kleinere groepen samen te komen, kan er wellicht op een strakke wijze een kroegentocht georganiseerd worden. Samen moeten we er dit jaar maar het beste van maken.

Meer verhalen