MTB Sport

Online sportwinkel

De beste plekken om te wonen in Nederland

the twins

Nederland is behoorlijk vol, dat zouden we wel kunnen stellen. In ons prachtige kikkerlandje is het zo goed geregeld, dat niemand weg wil en iedereen hierheen wil komen. Van over de hele wereld, van Amerika tot aan Azië, trekken er mensen hierheen. Heel begrijpelijk, maar ondanks dat Nederland vrij klein is, moet je nog steeds keuzes maken. Wat zijn nu de beste plekken om te wonen in Nederland?

the twins

Het IJ

Het IJ ligt in Amsterdam en de wijken rondom het IJ zijn zeer fijn wonen. Met alle gemakken van de stad, maar dan wat meer rust en veiligheid zit je hier perfect. Ook worden hier hele gave nieuwbouwprojecten gemaakt. Zoals bijvoorbeeld The Twins, dit project wordt bijna opgeleverd. The Twins is een zeer duurzaam project en heeft dan ook bepaalde bouweisen. Met bijvoorbeeld je vloer word je daarom gestimuleerd om voor een duurzame optie zoals betonstuc te gaan. 

Utrecht

Utrecht is een andere locatie dicht bij Amsterdam, met uitstekende vervoersverbindingen, populair bij studenten. Veel jongere reizigers en expats kiezen voor Utrecht vanwege het prachtige stadscentrum, de uitstekende universiteit, ander hoger onderwijs en het rustgevende platteland. Het centrum is middeleeuws en barst van de cultuur. Er zijn ook veel internationale werkgevers, en de stad heeft de hoogst opgeleide beroepsbevolking van Nederland. Je kunt vanaf Utrecht Centraal, het grootste treinstation van het land, bijna overal in het land komen. Amsterdam ligt op ongeveer 25 minuten met de trein, en er rijden vijf treinen per uur in deze richting.  

Haarlem

De stad Haarlem is minder bekend dan sommige andere regio’s in Nederland, maar is een top concurrent voor de kwaliteit van het leven. De schilderachtige geplaveide straten, huizen met puntgevels en culturele attracties maken van de stad een trekpleister voor iedereen die op zoek is naar een rustig, elegant leven, samen met uitstekende winkelfaciliteiten.